top

Stomatološki (dentalni) turizam podrazumeva putovanje u inostranstvo, prvenstveno zbog pristupačnijih stomatoloških intervencija, tretmana i procedura, te oralne hirurgije.

Osnovni razlog je znatno viša cena tih usluga u sopstvenoj zemlji, a ostale razloge navodimo u daljem tekstu.

apartman 1
Apartman Piano
Apartman za pacijente nalazi se u istoj zgradi kao i zubna ordinacija.
Kapacitet smeštaja: 2 osobe.
Cena najma: 35€ dnevno*.
Niske cene
Bez sumnje, najveća prednost (i dobitak za Vas) stomatološkog turizma je velika ušteda. Neke zemlje, uključujući i Srbiju, u mogućnosti su da Vam pruže najkvalitetnije stomatološke usluge po nižim cenama zbog nižih cena rada i nižih administrativnih troškova u tim zemljama.
Visok kvalitet stomatoloških usluga
Budite sigurni da će usluga koju dobijete u stomatološkim ordinacijama u Srbiji biti jednaka ili čak i bolja u odnosu na one koje imate u svojoj zemlji. Stomatolozi u Srbiji su stručno osposobljeni i obučeni da primenjuju savremenu opremu i materijale.
Usluga odmah
Sve stomatološke usluge dobićete u vreme koje Vama najviše odgovara. Recite nam Vaš raspored, a mi ćemo sve organizovati za Vas.
Mogućnosti putovanja
Iako je primarna motivacija za većinu kupaca pristupačna stomatološka nega, za neke ljude to je odlična prilika za kombinovanje stomatološke nege i putovanja / odmora. Obzirom na sve niže cene, pre svega avio saobraćaja, ali i drumskog i železničkog, možete čak povesti i svoje prijatelje ili familiju. Takođe, nećete potrošiti vreme na zakazivanje sastanka kod stomatologa, a troškovi smeštaja nisu veliki.
Srbija, zemlja budućnosti, nalazi se u Evropi, u srcu Balkana, i svakako je vredi posetiti. Na raskršću između slovenske civilizacije i srednje Evrope, Srbija predstavlja paletu tradicije i kulture jedinstvene u Evropi. Ne manje od 26 nacionalnosti, svaka od njih očuvala je svoje običaje i folklor, a tu su i četiri velike religije.
Glavni grad Beograd, zatim Novi sad i ostali gradovi Srbije bogati su kulturnim aktivnostima kao što su koncerti, predstave, te izvanrednim i neverovatno uzbudljivim i iscrpljujućim noćnim životom koji se završava tek u zoru. Nacionalni restorani, kao i restorani koji se mogu upoređivati s onim najprestižnijim na svetu, zatim oni na brodovima i splavovima, garantuju nezaboravno iskustvo. Srbija je širom sveta poznata kao zemlja bogate kulinarske tradicije.
Najmasovnija manifestacija je, svakako, letnji muzički festival EXIT u Novom Sadu, koji okuplja oko 250 do 350 hiljada mladih.
Osim svih gore navedenih turističkih atrakcija, u Srbiji ima stomatoloških ordinacija i stomatologa koji nude visoko kvalitetne stomatološke usluge uz povoljne cene. Te činjenice čine Srbiju savršenom za stomatološki turizam i to po svim kriterijumima.
 
 
* Cene izražene u € plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti.

Prijatelj sajta, agencija za kontakte u Srbiji je: Turistička agencija 'Giramondo'.

PRIJATELJI STOMATOLOŠKE ORDINACIJE 'NATURA DENT':
Uniqa osiguranje Delta Generali Wiener stadtische